https://a.storyblok.com/f/237156/1080x1080/8a98c87500/compass-group.png

Partners with

1
eco block(s) supported
in harbor breakwater

Compass Group zet zich in voor natuurherstel en duurzaamheid om meerdere redenen die voortkomen uit hun visie en waarden. We streven ernaar een aanbieder te zijn van contract foodservice waarbij duurzaamheid een kernonderdeel van hun bedrijfsstrategie is​.

Verantwoordelijkheid voor het milieu:

Compass Group heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor de impact van hun activiteiten op het milieu. Ze streven naar klimaatneutraliteit tegen 2050 en werken actief aan het verminderen van voedselverspilling, bevorderen herbruikbare oplossingen en duurzaam inkopen​​.

Ondersteuning van lokale gemeenschappen

Compass Group werkt samen met lokale boeren en leveranciers om verse, seizoensgebonden ingrediënten te verkrijgen. Dit bevordert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan een duurzamer voedselsysteem.

Gezondheid en welzijn

Compass Group zet zich in voor het welzijn van hun klanten en gemeenschappen. Ze promoten gezonde eetgewoonten en gebruiken hun platform om bewustzijn te creëren over milieuvriendelijke en gezonde voedselkeuzes.

Innovatie en samenwerking

Door samen te werken met andere experts wil Compass Group innovatieve strategieën ontwikkelen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame praktijken te bevorderen.

Via deze initiatieven wil Compass Group een positieve impact op de planeet en de gemeenschappen waarin ze actief zijn creëren.

Certificate

Every year, in January, your year result of the previous period is registered in blockchain with a timestamp and displayed in the Sustainability Checker App.
Check certificate